ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

CASH REGISTERS EFTPOS
CASH REGISTERS EFTPOS
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Όλες οι οδηγίες για ΦΗΜ-EFTPOS
Κατεβάστε τα τελευταία firmware, Οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για την διασύνδεση των ΦΗΜ με EFTPOS
CASHLOGY
Αυτόματο συρτάρι
CASHLOGY POS 1500
Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ταμείου που λειτουργεί αυτόματα και εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη για την επιχείρηση, τον πελάτη και τον εργαζόμενο.
Περισσότερα
ICS VIDEO PRODUCTIONS
Σας φτιάχνουμε το video που θέλετε
Case Study σε πελάτη σας με το λογότυπό σας και τον εξοπλισμό από την ICS!
HANSHOW
Ηλεκτρονικές Ετικέτες
Σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για την διαχείριση των τιμών και των προϊόντων εντός των καταστημάτων.
Η κεντρική διαχείριση στέλνει πληροφορίες στα ράφια και πραγματοποιεί ενημερώσεις για εκατοντάδες διαφορετικά προϊόντα, μαζικά και ταυτόχρονα.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στην ICS θα βρείτε όλα μας τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα και στις καλύτερες τιμές!
ΑΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παρέχουμε Τηλεφωνική - Απομακρυσμένη Υποστήριξη, Επισκευή ή Συντήρηση και Αντικατάσταση για κάθε προϊόν!
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Μιλήστε με το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Νέα - Ανακοινώσεις

21 / 03 / 24 PAROCHOS All-in-One με Πιστοποίηση της ΑΑΔΕ!
Sofia 0 511
Η λύση All-in-One της PAROCHOS έχει την Πιστοποίηση της ΑΑΔΕ!Ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει SOFT POS, συσκευή SUNMI V2S και PAROCHOS OnLine  Άυλη Ταμειακή με Πιστοποίηση από την ΑΑΔΕ.Περισσότερα..
27 / 02 / 24 Λύσεις POS για Λαϊκές αγορές!
Sofia 0 93
Σε μια συσκευή τα έχετε όλα!!!!!Άυλη Ταμειακή - SOFT POS - PAROCHOS - Φορητή συσκευή Android που υποστηρίζει το Soft POS που θα επιλέξετε, τον Πάροχο και την σύνδεση για ασύρματο δίκτυο. Sunmi V2s Mobile Pos Solution Android - NFC - GMS - Printer - C..
08 / 02 / 24 HIKVISION διαδραστικές οθόνες Android/Windows 65''-75''-86' 4K
Sofia 0 2137
Hikvision Interactive Flat Panels* Android/Windows * 65''-75''-86'' 4KΈξυπνες διαδραστικές οθόνες HIKVISION που είναι ιδανικές για εταιρικές και επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, αίθουσες διαλέξεων, ακαδημίες,..
05 / 02 / 24 Εργάνη Λύσεις για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας!
Sofia 0 352
Εργάνη Λύσεις για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας.H ICS Καραφύλλης Α.Ε. διαθέτει λύσεις με ρολόγια παρουσίας προσωπικού που υποστηρίζουν την αναγνώριση του QR Ergani του εργαζόμενου και την αποστολή του στο πληροφορικό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.Επικοινωνήστ..

Νέα Προϊόντα

Model: ICS-DT2DT4 Brand: ICS
ICS DT2DT4 Σύστημα τροφοδοσίας ρολού ετικετών 250mmΕξωτερικός τροφοδότης ρολού ετικετών που ξετυλίγει και τροφοδοτεί. Διαχειρίζεται ρολ..
Model: 085.9202 Brand: CASIO
CASIO HR-200RCE Αριθμομηχανή με χαρτοταινίαΑριθμομηχανή με χαρτοταινία με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων και διπλό σύστημα τροφοδοσίας (μπαταρίες ή μετασχηματ..
Model: 085.9203 Brand: CASIO
CASIO HR-150RCE Αριθμομηχανή με χαρτοταινίαΑριθμομηχανή με χαρτοταινία με μεγάλη οθόνη 12 ψηφίων και διπλό σύστημα τροφοδοσίας (μπαταρίες ή μετασχηματ..
Model: ZQ-T8650 i5 1035G1 Brand: ICS
Touch POS ZQ-T8650 i5 1035G1, FANLESS, USB, RS232, LAN, AUDIO, VGA, HDMIΛύση Touch POS 15 " Capacitive touch panel. Κατασκευή που περιλαμβάνει αλουμίν..
Model: ICS MAXI II black Brand: ICS
ICS MAXI II Ταμειακή μηχανή Retail-Εστιατορίου μαύρη.Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες. Συνδέεται με 16 εκτυπωτές κουζίνας και ..
Model: ICS MAXI II white Brand: ICS
ICS MAXI II Ταμειακή μηχανή Retail-Εστιατορίου άσπρη.Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες. Συνδέεται με 16 εκτυπωτές κουζίνας και ..
Model: ICS MICRO III white Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS MICRO III Retail-Εστιατορίου άσπρη.Φορητή Φορολογική ταμειακή μηχανή που λειτουργεί με μπαταρία και με ρεύμα. Eίναι νέου τύπου, απ..
Model: ICS MICRO III black Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS MICRO III Retail-Εστιατορίου μαύρη.Φορητή Φορολογική ταμειακή μηχανή που λειτουργεί με μπαταρία και με ρεύμα. Eίναι νέου τύπο..
Model: TCx810E Brand: TOSHIBA
Toshiba TCx810E Touch POS E2C/Celeron 4305/8GB/256GB SSD, WIN10Ολοκληρωμένη λύση POS  all-in-one, ιδανικό για εστιατόρια, φιλοξενία και..
Model: CY-02 Brand: CITIZEN
CITIZEN CY-02 Φωτογραφικός εκτυπωτής USB, 300 dpi, 600 dpiΦωτογραφικός εκτυπωτής με μεγάλη χωρητικότητα αναλωσίμων και η εξαιρετική ευκολία στη χρήση ..